PO UKUSU KLADIONIČARA! Siti iz dvojke u keca za svega nekoliko minuta do odbrane titule u Premijer ligi - UZBUDLJIVA KOMEDIJA na Ostrvu! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su na svom terenu ekipu Aston Vile sa 3:2 i tako u ploslednjem 38. kolu Premijer lige došli do odbrane trofeja na Ostrvu.

PO UKUSU KLADIONIČARA! Siti iz dvojke u keca za svega nekoliko minuta do odbrane titule u Premijer ligi - UZBUDLJIVA KOMEDIJA na Ostrvu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Pomalo deluje smešno način na koji je Siti za svega pet minuta, tačnije od 76. do 81. minuta došao do preokreta i to baš u poslednjem kolu i to baš kada čitav svet gleda ka Ostrvu i to baš kada Liverpul na svom terenu ima meč loptu i u slučaju pobede osvaja titulu.

 

 

Cirkuski fudbal za široke narodne mase kako bi se zaradila još koja milijarda od TV prenose... Aston Vila je povela sa 2:0 i činilo se da će Siti ostati bez titule. A onda, kao da su popili čarobni napitak, "građani" su za svega pet minuta postigli tri gola, a pre toga su 65. minuta šutirala oko ili iznad okvira gostiju....

Strelci za Siti na ovom meču bili su Rodri i Gundogan u dva navrata, dok su za Vilu strelci bili Keš i Kutinjo.

 

 

Sa druge strane Liverpul je na jedvite jade savladao Vulvse sa 3:1 i to golovima Manea, Salaha i  Robertsona međutim nedovoljno da se sa trona skine Siti.  Pre toga gosti su prvi poveli pogotkom Neta.

U ostalim mečevima Totenhem je opravdao ulogu favorita na gostovanju Noriču, bilo je 5:0 za tim Antonija Kontea i oni će uz Mančester siti, Liverpul i Čelsi igrati sledeće sezone u Ligi šampiona. 

U Ligu Evrope će Arsenal i Mančester junajted, dok će Vest Hem u Ligu konferencija. 

Iz lige su ispali Norič, Votford i Barnli. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading