OTKRIVAMO - DELIJE I GRCI SPREMAJU VELIČANSTVENU PROSLAVU 33. TITULE! Gori Marakana...

Autor: M.Z.

Sport

22.05.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superliga Srbije ušla je u foto-finiš, a iako to još nije matematički sigurno, izvesno je da će 33. titula šampiona Srbije završiti u vitrinama Crvene zvezde, koja je bila najbolja ovog proleća i s lakoćom nadoknadila pet bodova zaostatka u trci za Partizanom od jesenas.

OTKRIVAMO - DELIJE I GRCI SPREMAJU VELIČANSTVENU PROSLAVU 33. TITULE! Gori Marakana...

Foto: Starsport

Crveno-beli, koji imaju dva boda prednosti na vrhu, dočekuju Voždovac od 18.30 (Arena premijum 1), dok njihove komšije i najveći rivali igraju s Radničkim iz Niša u isto vreme u Humskoj (Arena premijum 2).

Što se tiče šampionskog pehara, on će biti uručen novom prvaku odmah po završetku utakmica, a iz Zajednice superligaša poručuju da imaju unapred spreman scenario i za Marakanu i za Humsku i da im je potrebno 15 minuta da montiraju binu na nekom od stadiona i uruče trofej prvaku.

Republika

Foto: Starsport

Delije

Ono što je sigurno jeste da u Ljutice Bogdana niko ne veruje u neuspeh i gubitak već osvojene titule. Zvezdi i eventualni remi garantuje 33. zvezdicu jer ima bolji međusobni skor s crno-belima, pa najvatreniji navijači uveliko pripremaju spektakl i proslavu titule za pamćenje.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Delije su proteklih dana pojačane i prisustvom pravoslavne braće, navijača Olimpijakosa, koji su u velikom broju stigli u Beograd na fajnal-for Evrolige, a koji će produžiti boravak za još jedan dan da bi učestvovali u slavlju. Gejt 7 je već danima na najvećem srpskom stadionu, gde pomaže delijama u organizaciji koreografije koja bi trebalo da bude spektakularna, kako se najavljuje.

Republika

Foto: Republika

Delije

 

Ulaz na sve tribine stadiona "Rajko Mitić" biće besplatan, a u Zvezdi su odlučili da puste u prodaju specijalne barjake s motivima kluba. Kako se navodi na sajtu, inspirisani šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, delije žele da Marakanu oboje crveno-belim barjacima, koji su pušteni u prodaju. Navijači će moći da kupe 10 različitih barjaka po ceni od 500 dinara na pet lokacija ispred stadiona, kao i u "Red star šopu".

Takođe, očekuje se da posle osvajanja titule navijači odu do Kalemegdana i tradicionalno kod Beogradskog pobednika proslave 33. šampionsku titulu.

Jedino kod Engleza ne znamo šta će biti!

Šampiona će ove nedelje dobiti još četiri lige, a utisak je da samo u jednoj, engleskoj, vlada potpuna neizvesnost uoči poslednjeg kola. Briž bi trebalo da prođe kroz cilj kao prvi u Belgiji, Maribor u Sloveniji, a Milan u Italiji, ali zato na Ostrvu sve ima da puca danas od 17 časova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džek Griliš

Razlika između Mančester sitija i Liverpula je samo bod, a odlučujuća je gol-razlika ukoliko ekipe budu izjednačene na kraju. Građani imaju za šest golova bolji skor od Liverpula.

Republika

Foto: Tanjug/AP

FK Liverpul

Siti na svom terenu dočekuje Aston Vilu, koju s klupe predvodi Stiven Džerard, koji će sasvim sigurno biti motivisan da pomogne svom bivšem klubu da saplete rivala.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Liverpul će pomno pratiti situaciju s Etihada, nadajući se kiksu Sitija, a u isto vreme će igrati protiv Vulverhemptona na svom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading