SKANDAL U REŽIJI TRENERA KRISTAL PALASA: Pobesneli Vijera šutnuo navijača!

Autor: Milan Zdravković

Sport

20.05.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuzu pukao film jer mu je simpatizer Evertona pokazivao srednji prst i unosio se u lice, uz psovke.

SKANDAL U REŽIJI TRENERA KRISTAL PALASA: Pobesneli Vijera šutnuo navijača!

Foto: Tanjug/AP

Trener Kristal palasa, Patrik Vijera mogao bi da bude drakonski kažnjen jer je u četvrtak uveče šutnuo navijača Evertona.

Francuz je s timom gostovao na Gudisonu i imao je prednost od 2:0 na poluvremenu, da bi "karamele" u nastavku stigle do preokreta (3:2), koji im garantuje opstanak u Premijer ligi.

To je bilo dovoljno da se na terenu nađe masa domaćih navijača, a među njima je bio i jedan koji je konstantno provocirao francuskog stručnjaka tako što mu se unosio u lice i pokazivao srednji prst. Francuz je pokušavao da ostane smiren, ali ovaj nije odustajao od psovki i ružnih reči.

- Puši ga, gobline! Odje*i - čulo se pre nego što je Vijeri pukao film i krenuo da šutira navijača, a ovaj završio na zemlji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Patrik Vijera tokom susreta sa Evertonom

 

Zatim se u gužvu umešao i drugi navijač Evertona koji je odguruo Francuza pre nego što je reagovalo obezbeđenje i odvelo trenera van terena.

Upitan posle meča da prokomentariše situaciju, Vijera je rekao da nema komentar. S druge strane, svi pored malih ekrana su kritikovali ponašanje navijača domaćeg tima koji je otvoreno provocirao trenera Palasa.

 

 

Spomenimo i to da je srpski vezista Luka Milivojević igrao nešto više od pola sata za Kristal palas u drugom poluvremenu, a da su mu navijači njegovog tima zviždali, zaboravljajući koliko im je dao prethodnih sezona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading