PORUKA LEGENDARNOG FRANCUZA: Vlahović ima MENTALITET Zidana i Tirama, biće VELIKI IGRAČ!

Autor:

Sport

19.05.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova, možda i najbolja pohlava na račun jednog od najboljih napadača na svetu u ovom trenutku.

PORUKA LEGENDARNOG FRANCUZA: Vlahović ima MENTALITET Zidana i Tirama, biće VELIKI IGRAČ!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović (22) jedan je od najboljih napadača na svetu u uvom trenutku, a špic Juventusa ove sezone je računajući i mečeve u dresu Fjorentine odigrao 44 utakmice i postigao 28 golova, od toga 24 u Seriji A i trenutno je drugi strelac italijanske lige.

Srbin je navikao na pohvale, a poslednja u nizu stigla je legendarnog Franka Riberija (39), bivšeg saigrača našeg asa iz dana u Firenci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Koliko Francuz ceni Beograđanina najbolje pokazuje što ga je tokom intervjua kod prelepe italijanske novinarke Dilete Leote stavio u isti koš sa Zinedinom Zidanom i Lilijanom Tiramom.

 

 

- Vlahović ima mentalitet velikog igrača. Ima taj pravi mentalni sklop, on je neko ko naporno radi. Igrao sam 2006. godine u reprezentaciji Francuske sa velikanima poput Zinedina Zidana i Lilijana Tirama, bio sam pametan i tada i pratio sam njihovo ponašanje - rekao je Riberi, trenutno kapiten Salernitane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading