ZVEZDIN POKER PROMAŠAJA: "Pojačanja" koja će brzo pasti u ZABORAV!

Autor: Vladimir ZOGOVIĆ

Sport

18.05.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Falko i Bakajoko imali preskroman učinak godinu i po, dok su napadači Dioni i Živković zbirno dali četiri gola u sezoni.

ZVEZDIN POKER PROMAŠAJA: "Pojačanja" koja će brzo pasti u ZABORAV!

Foto: Starsport

Loi Dioni i Aksel Bakajoko

Filipo želi nazad u Italiju, Loiju i Akselu ističe ugovor, a Rišairu važi do 2024.

Crvena zvezda u subotu protiv Voždovca (18.30) u poslednjem kolu Superlige Srbije juri džek-pot, oličen petom uzastopnom titulom šampiona, pa će poker transfer-promašaja koju su na Marakanu u prethodnom periodu stigli sa zvanjem "velikog pojačanja" ubrzo pasti u zaborav.

Italijan Filipo Falko prvi je od četvorice asova za kojeg je armija navijača očekivala magiju na terenu. U otadžbini od milošte nazvan "Mesi iz Salerna" pružio je skroman učinak u proteklih godinu i po dana. A nije da nije imao prostora. Na 26 utakmica u svim takmičenjima, uključujući i mečeve u grupnoj fazi Lige šampiona lani, Falko se dvaput upisao u strelce i podelio dve asistencije. Odnedavno, kako pišu mediji, promenio je menadžersku agenciju, s ciljem da se što pre vrati na Čizmu.

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko

Skoro u istom periodu, dakle januara 2021, s pedigreom bivšeg igrača milanskog Intera, stigao je i Francuz Aksel Bakajoko. Njegov bilans na Marakani glasi: osam utakmica, nula golova i nula asistencija. Shodno tome, odgovorni u Ljutice Bogdana krajem juna stisnuće mu ruku i zahvaliti se na saradnji, budući da mu tada ističe ugovor.

Republika

Foto: Starsport

Aksel Bakajoko

Njegov sunarodnik Loi Dioni imao je reputaciju napadača iz Lige petica, pošto je u Zvezdu, kao pozajmljen igrač, stigao iz člana Lige 1 - Anžea. Ipak, jednogodišnji boravak u redovima srpskog šampiona obeležilo je njegovo nezalaganje i mizernih tri gola i četiri asistencije, pa je rastanak neminovan s obzirom na to da je jedan od najplaćenijih u ekipi (500.000 evra).

Republika

Foto: Starsport

Loi Dioni

Mnogo se očekivalo i od Holanđanina srpske krivi Rišaira Živkovića. Bivši đak Ajaksa odigrao je samo 14 utakmica i svega jednom se upisao u strelce. Jedino on ima važeći dugoročan ugovor, koji ističe na leto 2024, iako je nedavno Dejan Stanković potvrdio da više ne računa na njega.

Republika

Foto: Starsport

Rišairo Živković

Dragović i Ohi svetle tačke

Ipak, sportski sektor ima čime i da se podiči. Reprezentativni štoper Austrije Aleksandar Dragović, došavši iz Leverkuzena, nametnuo se kao lider ekipe i nezamenljiv šraf u mašineriji trenera Dejana Stankovića. Pozitivan utisak ostavio je i Ohi Omoižuanfo, norveški napadač, koji je od zimus postigao 12 golova na 23 utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading