BEOGRAD JE CEO CRVENO-BEO: Omladinci Crvene zvezde šampionskom šetnjom pozvali navijače na Voždovac!

Autor:

Sport

18.05.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinci Crvene zvezde su na posebno zanimljiv način proslavili osvajanje šampionske titule, a ujedno i pozvali navijače da predstojećeg vikenda podrže prvotimce kako bi oni obezbedili 33. ujedno i petu uzastopnu titulu šampiona države.

BEOGRAD JE CEO CRVENO-BEO: Omladinci Crvene zvezde šampionskom šetnjom pozvali navijače na Voždovac!

Foto: FK crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde

Juniori crveno-belih su nakon završenog treninga sa mnogo uzbuđenja krenuli sa stadiona "Rajko Mitić". Od Terazija je počela njihova šampionska šetnja, a upotpunili su je barjaci sa motivima kluba koji će moći da se kupe posebno za utakmicu protiv Voždovca. Na veliko oduševljenje svih prolaznika u Knez Mihailovoj ulici biseri šampiona Srbije su imali i spremne pozivnice za predstojeći meč seniorske ekipe. Takođe, vrlo često su zastajali kako bi se fotografisali sa navijačima, i naravno, kako bi im obezbedili što lepše uspomene sa ovog crveno-belog događaja. Tradicionalno, njihova krajnja destinacija bio je "Pobednik" na Kalemegdanskoj tvrđavi. Simbolično su upravo kod "Pobednika" omladinci Crvene zvezde podigli trofej i imali priliku da se fotografišu, uživaju u druženju sa zvezdašima, naravno i da na taj način pozovu sve navijače kluba iz Ljutice Bogdana da podrže prvotimce. I ovog puta, na izuzetno kreativan način obeleženo je osvajanje još jedne šampionske titule.

Podsetimo, crveno-beli juniori su u prethodnom kolu remizirali sa ekipom Mladosti u Lučanima rezultatom 2:2 i na taj način dva kola pre kraja prvenstva i matematički obezbedili šampionsku titulu. Crveno-beli biseri su nakon 28 odigranih kola osvojili 67 bodova, uz gol razliku 87:35 i na taj način potpuno zasluženo, dva kola pre kraja šampionata, stigli do treće uzastopne titule prvaka Srbije. 

- Ovim putem pozivamo sve vas, da dođete na stadion "Rajko  Mitić" i budete deo pravog spektakla. Naši prvotimci  kolo pre kraja prvenstva imaju dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca i svega bod biće dovoljan da izabranici Dejana Stankovića i peti put uzastopno podignu šampionski pehar. Atmosferu će upotpuniti specijalni barjaci koji će se prodavati u krugu stadiona pre utakmice - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

- Zvezdaši, dođite na Marakanu i pomozite našim momcima da stignu do 33. šampionske titule! Vidimo se - takođe stoji u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading