ISPISAO JE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: Partizan mora biti ponosan na njega - Stanojević prestigao i najveću trenersku legendu crno-belih!

Autor:

Sport

18.05.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni trener Partizana upisao se u klupske anale.

ISPISAO JE STRANICE KLUPSKE ISTORIJE: Partizan mora biti ponosan na njega - Stanojević prestigao i najveću trenersku legendu crno-belih!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Slavni Ilješ Špic važi za trenersku legendu kluba iz Humske, pa je samim tim podatak da je aktuelni trener crno-belih nadvisio neko njegovo ostvarene dovoljno da se to i posebno istakne.

Naime, ekipa Partizana je u poslednjem odigranom prvenstvenom kolu savladala Voždovac rezultatom 3:0, a upravo ta pobeda bila je i 132. pobeda Aleksandra Stanojevića na klupi crno-belih. 

Republika

Foto: E-STOCK

Ljubiša Tumbaković - trener sa najviše pobeda u istoriji FK Partizan

 

Time je šef stručnog štaba Partizana pretekao na ovoj prestižnoj listi Ilješa Špica i sebe svrstao odmah iza Ljubiše Tumbakovića koji je neprikosnoven kada je ova kategorija u pitanju, s obzirom da je kao trener crno-belih u dva navrata od 1992. do 1999. godine, kao i 2000. do 2002. sa klubom iz Humske zabeležio možda i nedostižnih 295 trijumfa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading