BOMBA U NEMAČKOJ: Bajern dovodi ZVEZDU Liverpula!

Autor:

Sport

17.05.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački velikan iz Minhena u letnjem prelaznom roku želi da se pojača jednimod najboljih fudbalera "redsa".

BOMBA U NEMAČKOJ: Bajern dovodi ZVEZDU Liverpula!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvojili su desetu uzastopnu titulu šampiona Nemačke, ali u letnjem prelaznom roku četu Julijana Nagelsmana čekaju poslovi oko transfera, odlazaka, a i dolazaka.

Bavaci su kao prvi pik pripremili bombu iz Engleske, pošto je klub sa "Alijanc arene" zainteresovan za Sadija Manea, jednog od najboljih fudbalera Liverpula.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane

Bajern želi ovog leta da dovede Sadija Manea iz Liverpula, tvrdi novinar nemačkog Skaj Sporta Florijan Pletenberg.

- Kako je i objavljeno, sada je i konačno potvrđeno: Salihamidžić (sportski direktor Bajerna) želi Manea! On je Bajernov top transfer za leto. Trener Julian Nagelsman takođe je obavešten o planovima. To je stroga tajna unutar kluba i održani su prvi razgovori - napisao je Florijan Pletenberg, novinar nemačkog Skaja.

 

 

"Redsi" nisu spremni da puste krilnog napadača kojem ugovor ističe 31. juna 2023. tako lako, a "Kiker" navodi da je menadžer Senegalca viđen na stadionu nemačkog velikana.

Sadio igra na Enfildu od leta 2016. godine i do sada je odigrao 267 utakmica i postigao 119 golova, a ove sezone upisao je 22 pogotka na 49 nastupa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sadio Mane (levo) u desu sa Danijem Parehom, vezistom Viljareala

Kada govorimo o ceni transfera, Mane prema Transfermarktu vredi 80.000.000 evra, ali videćemo koju cifru će dogovoriti Bajern Minhen i Liverpul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading