GROBARI TUGUJU: Takuma Asano u CENTRU pažnje!

Autor:

Sport

30.04.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 15:30 odigrano je pet utakmica 37. kola nemačke Bundeslige.

GROBARI TUGUJU: Takuma Asano u CENTRU pažnje!

Foto: Starsport

Takuma Asano

Novi-stari šampion Bajern Minhen doživeo je poraz na gostovanju Majncu. Domaćin je slavio sa 3:1, iako su Bavarci igrali u snažnom sastavu.

Burkardt i Niakate su do 27. minuta doneli prednost Majncu od 2:0, da bi Robert Levandovski 34. golom u Bundesligi ove sezone smanjio na 2:1 pred odlazak na odmor.

U natavku Bareiro postiže treći gol za Majnc i donosi mu tri boda.

Najzanimljiviji meč viđen je u Dortmundu, gde je Borusija posle ludih 90 minuta poražena od Bohuma rezultatom 4:3.

Bivši fudbaler Partizana Takuma Asano blistao je na početku ovog meča, pa je u prvih osam minuta dva puta asistirao za golove Polteru i Holtmanu, pa je Bohum imao šokantnih 2:9.

Ipak, Milioneri do 30. minuta stižu do izjednačenja golovima Erlinga Halanda sa penala. Norvežanin je u 62. minutu kompletirao svoj het-trik, pa je Dortmund po prvi put vodio sa 3:2. 

Tu nije bio kraj drami, Jirgen Lokadija je u 81. minutu pogodio za 3:3, da bi srpski fudbaler Miloš Pantović u samoj završnici sa bele tačke doneo tri boda Bohumu.

U ostalim mečevima Arminija i Herta odigrali su 1:1, kao i Štutgart i Volfrsburg, dok je Keln deklasirao Augsburg u gostima sa 4:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading