DRAMA U LONDONU: Dobro se zna da je 2:0 NAJOPASNIJI REZULTAT! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siti na korak od titule.

DRAMA U LONDONU: Dobro se zna da je 2:0 NAJOPASNIJI REZULTAT! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tomas Souček

Fudbaleri Mančester sitija ostvarili su na gostovanju Vest Hemu rezultat koji može rešiti pitanje šampiona Engleske.

Čekićari i Građani su u Londonu podelili bodove, pošto su odigrali 2:2, iako je domaći tim imao dva gola prednosti na poluvremenu.

Vest Hem je poveo u 24. minutu preko Džeroda Bouena, a isti igrač je u poslednjim trenucima prvog dela duplirao prednost svog tima.

Međutim, u četvrtom minutu nastavka je Džek Griliš prepolovio zaostatak gostiju, a Vladimir Coufal je 20 minuta kasnije autogolom postavio konačan rezultat.

Totalni preokret je mogao da usledi u 86. minutu, ali Rijad Marez nije realizovao jedanaesterac.

Ovim bodom je Siti otišao na četiri boda više od Liverpula koji će do kraja sezone odigrati još dva meča, dok Građane očekuje još samo duel sa Aston Vilom.

U istom terminu su odigrane još četiri utakmice 37. kola Premijer lige. Lester je na strani sa 5:1 pobedio Votford, dok u preostalim mečevima nije bilo pobednika. Bodove su podelili Lids i Brajton, Aston Vila i Kristal Palas, odnosno Vulverhempton i Noriča, a sve utakmice su završene istim rezultatom - 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading