GREŠKA DECENIJE: Engleski VELIKAN nije hteo da plati 70.000 evra za Holanda!

Autor:

Sport

15.05.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveški napadač ipak će od leta igrati na Ostrvu pošto je potpisao petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem.

GREŠKA DECENIJE: Engleski VELIKAN nije hteo da plati 70.000 evra za Holanda!

Foto: Tanjug/AP

Erling Braut Holand (21) jedan je od najboljih fudbalera današnjice i ubojiti napadač pošto je u karijeri do sada postigao 170 golova na 217 u svim takmičenjima računajući klubove i seniorsku reprezentaciju Norveške.

Mladi špic nedavno je dogovorio transfer u Mančester siti koji će "milionerima" platiti 45.000.000 evra, a momak rođen u engleskom Lidsu potpisaće ugovor na pet godina.

 

 

Zanimljivo da je Erling mogao da dođe na Ostrvo i šest godina ranije, ali je Everton odbio da ga dovede za 70.000 evra, pošto na "Gudison parku" nisu mislili da će postati ozbiljan fudbaler.

- Mogli smo da ga dovedemo za 70.000 evra. Ipak, posle analize poručeno je da nije za nas. Tada je bio isuviše mlad i visok, pa je zaključak bio da će još izrasti i smanjiti svoju efikansost. Kao što vidite danas, to se naravno nije dogodilo. Zapravo, postao je još moćniji, brži i bolji - rekao je Brajan King, Evertonov skaut za Skandivaniju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Evertona

Kako je i sam istakao, "karamaele" su i dalje pratile Holanda, ali je većinski vlasnik kluba Farhad Moshiri odbio da ga dovede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading