NA MARAKANI PRESEKLI: Bečlija napušta ZVEZDU na leto!

Autor:

Sport

14.05.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler više neće nositi crveno-beli dres.

NA MARAKANI PRESEKLI: Bečlija napušta ZVEZDU na leto!

Foto: Starsport

Štoper Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Crvena zvezda ima određeni broj fudbalera na pozajmicama, a uprava kluba s Marakane veći radi na tome ko će ostati deo crveno-belih, a ko ne.

Jedan prekobrojni nalazi se na kaljenju u Grčkoj, a radi se o Srđanu Spiridonoviću (28) koji je na Topčidersko brdo stigao u julu 2020. za 250.000 evra iz poljskog Pogona.

Republika

Foto: Starsport

 

Popularni Spidi prvo je u januaru prošle godine otišao na privremeni rad u Genčlerbirligi.

Kada se vratio iz Turske gde se nije naigrao, nekadašnji evropski i svetski šampion dogovorio je novu pozajmicu Bečliji, ovoga puta od godinu dana u Atromitosu.

Krilni napadač je u timu iz Peristerija odigrao 20 utakmica, i postigao je dva gola uz isto toliko asistencija, ali je na terenu proveo samo 828 minuta.

Srđan Spiridonović na leto će se vratiti u Beograd, ali će ostati na učinku od 16 utakmica i tri gola u Crvenoj zvezdi pošto su klub i agent ofanzivca blizu sporazumnog raskida ugovora, saznaje Maxbet sport, iako je saradnja pre dve godine do juna 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Da

14.05.2022 18:40

Vi niste normalni stavili ste Dragovića i Motiku na naslovnoj slici , normalno da cemo pomisliti da dragovic ide jer je i on iz Beča.Trebali ste da stavite Spiridonovića na naslovnoj.

Odgovori 18 1