Zbog Fjorentine i Elfsborga meč Srbije i Brazila može da vam bude nezaboravno iskustvo!

Autor:

Sport

09.05.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvote na italijanski i švedski tim će biti najveće na svetu, pa mogu da vam pomognu da obezbedite mesto u Mozzart avionu.

Zbog Fjorentine i Elfsborga meč Srbije i Brazila može da vam bude nezaboravno iskustvo!

Foto: Tanjug/AP

Neke fudbalske utakmice se pamte ceo život zbog njihovog značaja, neke zbog ludih golova ili preokreta… Mozzart vam je doneo šansu da utakmica Srbije i Brazila na Mundijalu krajem ove godine zauvek ostane u važem sećanju kao jedno od najlepših iskustava, pošto svakog dana nagrađuje po jednog kladioca koji pogodi najveću kvotu.

Ovog ponedeljka vam za mesto u Mozzart avionu i kartu za prvi meč Orlova u Kataru bukmejkeri naše kladionice pomažu kroz mečeve Fjorentine i Elfsborga. Na ta dva tima će u svakom trenutku biti najveća kvota na svetu, a da užitak bude još veći, derbi meč Serije A, odnosno duel Ljubičastih sa Romom možete uz besplatnu registraciju da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com.

FJORENTINA - ROMA (PONEDELJAK, 20.45), KEC 2,50

Fudbaleri Fjorentinehttps://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=FK+Fiorentina moraju što pre da prekinu sa serijom loših rezultata ako žele da igraju Evropu sledeće sezone. Vezala je Viola tri poraza u Seriji A, redom od Salernitane (2:1), Udinezea (4:0) i Milana (1:0), pa je pala na osmu poziciju. Danas ima šansu da napravi veliki skok, pošto joj je rival šestoplasirana Roma, koja baš kao i Atalanta ima tri boda više od Fjorentine. Vučica zauzima mesto koje vodi u Ligu Evrope, ali je vezala tri meča u prvenstvu bez pobede. Odigrala je 1:1 sa Napolijem, 0:0 sa Bolonjom, a Inter je bio bolji od nje sa 3:1. Tim Žozea Murinja je svakako malo izmorila i Liga konferencije, tamo je u četvrtak pobedom nad Lesterom (1:0) Vučica izborila plasman u finale, gde će protivnik da joj bude Fajenord. U prvoj polusezoni, još u avgustu prošle godine, Roma je savladala Fjorentinu sa 3:1. Bila joj je to peta uzastopna pobeda nad Ljubičastima, ali na četiri od tih pet mečeva je tim iz Firence davao po gol.

ELFSBORG - JURGORDEN (PONEDELJAK, 19.10), KEC 2,15

Nedavno je počela nova sezona u šampionatu Švedske, a posle sedam kola igrači Jurgordena ne mogu da budu baš prezadovoljni. Osvojili su 11 bodova, pa su tek na šestoj poziciji, sa pet poena manje od lidera Hamarbija. Jurgorden je pobedio samo jednom na poslednja četiri meča, Sirijus sa 4:0, a ni danas ga ne očekuje lak posao. Istina, Elfsborg je u ovom momentu lošije rangiran, ima 10 poena, ali je odigrao i jedan meč manje od svog narednog rivala. Uz to, Elfsborg je u očiglednom rastu forme, trijumfovao je na tri od poslednja četiri meča. Još jedna stvar je na njegovoj strani - Jurgorden još ne zna za pobedu u gostima. Na tri utakmice izvan svog stadiona je osvojio samo jedan poen, protiv Geteborga (1:1). Mjalbi i AIK su ga savladali sa po 1:0. Elfsborg je iz tri meča pred svojim navijačima osvojio šest bodova, ali je na svakoj od tih utakmica protivnik uspeo barem jednom da mu zatrese mrežu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading