Iskoristi najveće kvote na Real Madrid, PSŽ i RB Lajpcig i rezerviši mesto u avionu za Katar

Autor:

Sport

20.04.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možeš da posmatraš utakmicu Svetskog prvenstva između Brazila i Srbije za svega 50 dinara?

Iskoristi najveće kvote na Real Madrid, PSŽ i RB Lajpcig i rezerviši mesto u avionu za Katar

Foto: Tanjug/AP

Mesec bogatog fudbalskog programa se zahuktava, a pred vama su ove srede tri kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima prvenstva Španije, Francuske i Kupa Nemačke, gde se kriju najveći koeficijenti. Real Madrid je sve bliži osvajanju titule u Primeri i večeras na gostovanju Osasuni traži nastavak pozitivnog niza. PSŽ ima priliku da izvesno odbrani pehar šampiona Francuske i to može da uradi na strani kod Anžea, dok je RB Lajpcig veliki favorit protiv Union Berlina da se nađe u finalu Kupa Nemačke. Sva tri meča možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete.

Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija - Brazil.

OSASUNA - REAL MADRID (SREDA, 21.30), DVOJKA 1,75

Ovu kampanju Osasuna je počela kvalitetno i zahvaljujući tome je odavno već daleko od zone opasnosti. Nije se proslavila u Kupu Španije, gde je neočekivano ispala od Đirone (0:1). U šampionatu La Lige posle 32 kola tim iz Pamplone je ostvario 12 pobeda i osam remija, što mu je donelo 44 boda i devetu poziciju. U poslednjoj utakmici crveno-plavi su pobedili Valensiju (2:1). Real Madrid je odlično gura u Ligi šampiona, gde je u prolećnoj fazi eliminisao PSŽ i Čelsi. U prvenstvu Španije Blankosi su prvi posle 32 runde pošto su ostvarili 23 pobede i šest nerešenih ishoda. U poslednjoj utakmici Real je pobedio Sevilju (3:2).

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

ANŽE - PSŽ (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,60

Anže je ovu sezonu počeo veoma moćno, ali nije dugo izdržao na pobedničkom talasu. Izgubio je koncentraciju i završio u drugom delu tabele. Neuspehom su završeni nastupi u Kupu Francuske, gde su crno-beli u prvoj fazi izgubili od skromnog Linas Montlerija (0:2). U šampionatu Lige 1 posle 32 kola Anže ima osam pobeda i 10 remija, i sa 34 boda je na 14. mestu. U poslednja dva kola domaćini su igrali nerešeno sa Lilom (1:1) i Nantom (1:1). PSŽ večeras ima šansu da pobedom praktično, ne i teorijski, obezbedi titulu prvaka Francuske. Stekao bi 15 bodova prednosti u odnosu na Marselj na pet rundi do kraja, a kako ima daleko bolju gol-razliku jasno je da samo čudom može da je ispusti. Parižani su nedavno eliminisani u osmini finala Lige šampiona od Real Madrida, i koncentrisani samo na prvenstvo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

 

RB LAJPCIG - UNION BERLIN (SREDA, 20.45), KEC 1,50

RB Lajpcig je veoma slabo počeo sezonu, ali je dolazak Domenika Tedeska na kormilo promenio situaciju. Sa njim je ekipa zaigrala mnogo stabilnije. U ovom trenutku, Bikovi su na dobrom putu da osvaje ulaznicu za Ligu šampiona, pošto zauzimaju treće mesto na tabeli. U prošlom kolu su savladali Leverkuzen sa 1:0, što im je treća pobeda u nizu. Večeras se RB Lajpcig bori za plasmana u finale Kupa Nemačke i veliki je favorit. Union Berlin provodi sezonu na veoma visokom nivou. Čelični nastavljaju borbu za evropske kupove, trenutno su šesti na tabeli sa 47 bodova, i zaostaju pet koraka za zonom Lige šampiona. U prošlom kolu Union je pobedio Ajntraht 2:0, što mu je treća pobeda u nizu.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading