IZ ŠTABA PROLETERA BESNI: Ovo je NEDOPUSTIVO!

Autor:

Sport

08.05.2022

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trener tima.

IZ ŠTABA PROLETERA BESNI: Ovo je NEDOPUSTIVO!

Foto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter

Trener Proletera, Zumbul Mahlabašić, komentarisao je poraz svoje ekipe od Radničkog iz Kragujevca. Osvrnuo se na incidente koji su se dešavali tokom utakmice.

- Moram da priznam da je dosta uticao pritisak, koji je stvoren, nažalost, od strane ljudi s tribina koji su bacali kamenice. Ovo nisu fudbalske stvari o kojima ja treba da pričam, ali bezmalo smo imali kontakt s navijačima. Mislim da to na ovom nivou Superlige ne sme da se dozvoli - rekao je Mahlabašić.

Pričao je i o samom meču.

- Nažalost primili smo dva gola. Bila je veoma teška utakmica, momci su se dobro držali, međutim taj penal i posle toga konfuzija kod prekida su nas koštali bodova - dodao je.

 

Ipak, smatra da je neko mora odgovarati zbog incidenta.

- Mogu da budem ponosan na svoje momke, dali su svoj maksimum. Međutim, opet se osvrćem, možda nije tema, ali ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju na superligaškim terenima. Nama ostaje da se okrenemo utakmicama koje su ostale, dok god postoje teoretske šanse mi se nećemo predati. Ova ekipa ima karakter. Nažalost, danas nismo došli do bodova, ali se iskreno nadam da ćemo uz jednu rovovsku borbu i uz malo sreće ipak uspeti da dođemo do baraža - zaključio je.

Radnički je trijumfovao rezulatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading