TUGA U TORINU: Poznati golman Juventusa se BORI za život!

Autor:

Sport

04.05.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti dolaze iz Italije.

TUGA U TORINU: Poznati golman Juventusa se BORI za život!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni italijanski golman Stefano Takoni nalazi se u teškom stanju nakon što su mu doktori otkrili krvaranje na mozgu usled pucanja aneurizme.

Bivši čuvar mreže Juventusa se za život nori od 23. aprila u Aleksandriji. Njegovo stanje je kritično i doktori teško mogu da predvide krajnji ishod.

- Kao posledica onoga što se desilo, zbog normalnog toka ove patologije, pacijent prolazi kroz najkritičniji period. Naš medicinski tim nastavlja farmakološki tretman za lečenje, ali njegovo kliničko stanje varira. To je zapravo najkompleksnija faza koja može brzo evoluirati i u pozitivnom i u negativnom smislu nažalost. Narednih nekoliko dana biće kritično - rekao je doktor Andrea Barbanera.

 

 

Cela italijanska sportska javnost sa velikom pažnjom prati borbu Stefana Takonija. On je bio deo zlatne generacije Juventusa za jedno sa Platinijem, Bonjekom i društvom, koji su tokom 80-ih osvojili sve moguće i nemogue trofeje.

Podršku mu je pružio i bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga, sa kojim je bio zajedno u reprezentaciji Italije na SP 1990. godine.

Takoni ima 64. godine, a pored Juventusa branio je i za Inter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading