BORJAN NAJAVIO NOVO FINALE: Cilj je odbrana duple krune!

Autor:

Sport

04.05.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman šampiona Srbije spreman za završnu fazu sezone.

BORJAN NAJAVIO NOVO FINALE: Cilj je odbrana duple krune!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić" u okviru petog kola plej-ofa nacionalnog šampionata dočekati Radnički iz Niša, a svoja očekivanja pred još jedno "finale" u nizu, izneo je kapiten crveno-belih Milan Borjan.

- Još jedan težak meč u nizu je pred nama, ali vredno radimo kako bi obradovali sve navijače. Imamo puno poverenje stručnog štaba, i trudimo se da uvek ispunimo ono što od nas traže. Pokazujemo kvalitet iz utakmice u utakmicu i u sjajnoj smo formi. Svaki meč do kraja je finale za sebe, i tako se i pripremamo. Atmosfera u ekipi je fantastična i zajedno idemo ka postavljenom cilju, a to je odbrana duple krune - rekao je golman šampiona Srbije za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Milan Borjan

Istakla je Zvezdina "hobotnica" da je fantastična podrška izuzetno doprinela sjajnim igrama. Takođe, čuvar mreže tima sa "Marakane" je pozvao sve zaljubljenike u crveno-bele boje da i u narednim mečevima budu vetar u leđa timu.

- Sigurno je da sve ovo ne bi bilo moguće bez najboljih navijača. Iz meča u meč su naš 12. igrač, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. U Novom Sadu su napravili neverovatnu atmosferu, prepoznali su trenutak i dali nam krila kad je bilo najvažnije. Nadam se da će i u subotu doći u što većem broju. Igramo dobar fudbal i ne vidim zašto tribine ne bi bile ispunjene. Ostalo je još malo do kraja sezone, pa ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju i pomognu nam da ostvarimo zajednički cilj - zaključio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading