ŠOK U KANADI: Borjana će trenirati jedan od najvećih TRENERA u ISTORIJI!

Autor:

Sport

03.05.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Kanade plasirala se na ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Kataru (21. novembar - 18. decembar) posle 36 godina bez Mundijala.

ŠOK U KANADI: Borjana će trenirati jedan od najvećih TRENERA u ISTORIJI!

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan

Odlilčan posao na klupi odradio je selektor Džon Herdman (46), ali bi Milan Borjan, kapiten i golman Crvene zvezde i njegovi saigrači iz nacionalnog tima ove države iz Severne Amerike možda u budućnosti mogli da dobiju novo, nadaleko poznatije i mnogo trofejnije ime za šefa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Radi se o legendarnom Karlu Anćelotiju, kome je supruga iz Kanade, a kada je upitan da li bi možda preuzeo reprezentaciju ove zemlje, čuveni Italijan je odgovorio u pozitivnom kontekstu.

- Zašto da ne? Voleo bih, naravno. Kanada je uradila mnogo dobrih stvari u poslednje vreme - rekao je Anćeloti, koji je prethodno izjavio da će na Svetskom prvenstvu navijati za ovu reprezentaciju, nakon što se Italija nije kvalifikovala.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Inače, Kanada će uz Ameriku i Meksiko 2026. godine biti domaćin Svetskog prvenstva, a Milan Borjan je rekao da planira da brani i na tom Mundijalu, pa bi tako kapitena i golmana Crvene zvezde mogao da vodi Karlo Anćeloti, jedini trener sa svim titulama u ligama petice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading