BAJA MALI KNINDŽA GRMI: Borjan će protiv Hrvata braniti kao da brani Knin!

Autor: Milan Zdravković

Sport

03.04.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb za svetsko prvenstvo u Kataru s pažnjom se pratio u Srbiji u petak uveče, a pored naše reprezentacije, koja je dobila tešku grupu s Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, zanimljiva je i ona u kojoj će se Kanada s Milanom Borjanom na golu sastati s Hrvatskom.

BAJA MALI KNINDŽA GRMI: Borjan će protiv Hrvata braniti kao da brani Knin!

Foto: Starsport

Biće to sigurno emotivna utakmica za kapitena crveno-belih, momka koji je, kao dečak, bio deo izbegličke kolone iz Srpske Krajine, iz koje je tokom akcija hrvatskih snaga proterano preko 250.000 Srba.

Podršku će sigurno imati u velikom drugaru, pevaču Mirku Pajčinu poznatijem kao Baja Mali Knindža, koji ne krije da jedva čeka da vidi Milana Borjana na golu protiv Hrvata.

- Posle Srbije navijam za Kanadu zbog mog brata Milana. Jedva čekam tu utakmicu, braniće protiv Hrvata kao da brani svoj Knin i svoj Drniš, selo iz koga je poreklom - ističe Baja u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Baja Mali Knindža

Popularni pevač nije razočaran ni grupom koju je dobila Srbija.

- Vidim da se piše kako je teška, kako se radi o grupi smrti, ali verujem u Piksija i mislim da nam se neće ponoviti Rusija, kada smo ispali u prvom krugu. Sada imamo mnogo boljeg trenera, igrači su zreliji, što su pokazali pobedom u Portugalu, i uveren sam da ćemo proći u drugi krug bez obzira na snagu Brazila - zaključio je Baja Mali Knindža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ante

03.04.2022 14:50

Tako će i proći.