IGRAČ BARSELONE ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Tereti se za NAJGNUSNIJA kriminalna dela!

Autor:

Sport

03.05.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekaju ga godine robije.

IGRAČ BARSELONE ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Tereti se za NAJGNUSNIJA kriminalna dela!

Foto: pixabay.com

Gabriel Kortes, 26-godišnji fudbaler, koji nastupa za Barselonu, ali onu iz Ekvadora, optužen je za brojne kriminalne radnje u toj zemlji, uključujući trgovinu narkoticima, kao i naručena ubistva.

- Ne samo da verujemo da je on umešan, već smatramo da je on naručilac ubistava - izjavio je ministar unutrašnjih poslova te zemlje, Patrisio Kariljo.

Kortes je, prema navodima, jedan od vođa kriminalne grupe "Los Tigerones" koja se pored narkotika i ubistava bavi i trgovinom oružja, terorizmom i iznudama.

Pored Barselone (iz Ekvadora), prethodno je nastupao za Emelek i Gvajakilu, kao i za brazilski Botafogo.

 

 

Njegova majka se obratila javnosti, pozivajući na njegovu nevinost.

- Molim građane Esmeralde da preduzmu nešto, moj sin nije kriminalac. Ovde, ali i u celom svetu, na nacionalnom nivou, moj sin je poznat. On je profesionalac! - rekla je.

On je neosporno talentovan fudbaler, koji je i bio pozvan u reprezentaciju, ali je izbačen iz nje zbog raskalašnog života.Trenutno se nalazi u zatvoru u Gvajakilu, koji je ozloglašen po čestim ubistvima zatvorenika unutar njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading