SAOBRAĆAJ U BULEVARU PATRIJARHA PAVLA USKORO KREĆE: Poznato kada će automobili početi da prolaze ovom ulicom i šta će biti sa tramvajima

Autor:

Vesti

03.05.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ove nedelje biće urađena vertikalna i horizontalna signalizacija, kao i semafori.

SAOBRAĆAJ U BULEVARU PATRIJARHA PAVLA USKORO KREĆE: Poznato kada će automobili početi da prolaze ovom ulicom i šta će biti sa tramvajima

Foto: BEOINFO

Asfaltiranje druge kolovozne trake u rakovačkom Bulevaru patrijarha Pavla juče je kompletno završeno. Putari su novi asfalt presvukli na potezu od Košutnjaka do ulice Pere Velimirovića, u dužini od oko jednog kilometra.

Tokom ove nedelje biće urađena vertikalna i horizontalna signalizacija, kao i semafori, čime će automobilski saobraćaj konačno, posle mnogobrojnih probijanja rokova biti uspostavljen. Ipak, tramvaji će i posle više od dve godine zastoja još malo pričekati da prođu ovim pravcem.

- U toku su radovi na baštici za javni gradski prevoz u bulevaru koja se nalazi između dve saobraćajne trake, a koju će koristiti tramvaji i autobusi - ističe zamenik gradonačelnika Goran Vesić, prenosi Blic.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading