NAJNOVIJA INFORMACIJA: Zašto to radiš sebi? Nemci će ga IZIGRATI - karijera je sada i definitivno DOVEDENA U PITANJE?

Autor:

Sport

29.04.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakodnevno se menja situacija kada je u pitanju transfer srpskog reprezentativca.

NAJNOVIJA INFORMACIJA: Zašto to radiš sebi? Nemci će ga IZIGRATI - karijera je sada i definitivno DOVEDENA U PITANJE?

Foto: Starsport

Saga oko odlaska Luke Jovića iz madridskog Reala i danas se nastavlja. Oprečne informacije gotovo da stižu iz sata u sat, a kako prenose danas nemački mediji srpski reprezentativac i dalje je na meti minhenskog Bajerna, ali rukovodstvo bavarskog kluba za njega već ima spremnu specijalnu ulogu.

Naime, desetostruki uzastopni šampion Nemačke želi u svoje redove da dovede još jednog napadača. U pitanju je Sebastijan Ale, fudbaler amsterdamskog Ajaksa koji je u dresu "Kopljanika" na prethodnih 46 mečeva postigao čak 31 pogodak.

 

 

Prema planovima stručnog štaba Bajerna, Luka Jović bi trebao da bude zamena reprezentativcu Obale Slonovače, ali se postavlja pitanje da li je ovakva opcija u interesu srpskog fudbalera i da li bi još koja godina van terena za ovog fudbalera i definitivno značila potpuni sunovrat u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading