MUKAMA NEMA KRAJA: Propao već viđeni transfer Luke Jovića?

Autor:

Sport

28.04.2022

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman kada se mislilo da je problemima srpskog reprezentativca došao kraj, najnovije informacije nikako ne govore tome u prilog.

MUKAMA NEMA KRAJA: Propao već viđeni transfer Luke Jovića?

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Naime, tokom dana se pojavila informacija da bi napadač Real Madrida i srpski reprezentativac Luka Jović, naredne sezone moga da ponese dres minhenskog Bajerna, ali očigledno do ovog transfera neće doći.

Da bi do ovog transfera uopšte i došlo, minhenski klub je trebao predstojećeg leta da proda svog najboljeg napadača Roberta Levandovskog, ali prema najnovijim informacijama koje stižu iz Nemačke, rukovodstvo bavarskog kluba je odlučilo da odbije ponudu Barselone i istaklo da poljski reprezentativac može da napusti Bajern tek kada mu u junu 2023. godine istekle aktuelni ugovor.

Samim tim, potpuno je jasno da od transfera Luke Jovića u Minhen neće biti ništa i srpskom reprezentativcu ostaje da sačeka neku novu ponudu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading