EVROPSKI ZEMLJOTRES: Luka Jović IDE u Bajern!

Autor:

Sport

28.04.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović broji treću sezonu u dresu Real Madrida u koji je došao leta 2019. godine u transferu vrednom 60 miliona evra posle dve fantastične sezone u Ajntrahtu iz Frankfurta i 36 golova na 75 utakmica.

EVROPSKI ZEMLJOTRES: Luka Jović IDE u Bajern!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Momak iz Bijeljine je u dresu "kraljevskog kluba" upisao 49 nastupa i samo tri pogotka, ali i pored toga možda mu predstoji selidba u još jedan od najvećih klubova u istoriji fudbala.

Naime, kako piše nemački Bild, reprezentativac Srbije bi mogao karijeru od leta ove godine da nastavi u Bajernu, kao naslednik Roberta Levandovskog!

 

 

Poljk je osvojio sve što se moglo osvojiti u Minhenu i žudi za promenom sredine posle osam godina, a kao najozibljniji kandidat za njegov potpis isplivala je Barselona, a Ćavi, trener Katalanoca obavio je razgovor sa popularnim Levom.

Zanimljivo da je nekadašnji napadač Crvene zvezde i Benfike pre tri godine imao upravo ponudu Bavaraca, ali je tada izabrao prestonicu Španije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ipak, Luka Jović nije jedini pik velikana sa stadiona "Alijanc arena", a konkurent je Srbinov bivši saigrač iz dana u Ajntrahtu iz Franfkruta, a to je Sebastijan Ale.

Reprezentativac Obale Slonovače ove sezone postigao je 33 gola na 39 utakmica u dresu Ajaksa, a ako računamo i prošlu sezonu (23 nastupa i 13 pogodaka), dolazimo do brojke od 62 utakmice i 46 golova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kao treći i četvrti kandidat spominu se Patrik Šik i Darvin Njunjez, ali oni ne odgovaraju Bajernu jer bi koštali mnogo. Primera radi, Leverkuzen potražuje 40 miliona za Šika, dok Benfika želi cifru u rasponu od 80 do 100 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading