SPREMAN JE DA NAPUSTI REAL: Jović otkrio GDE ŽELI da nastavi karijeru!

Autor:

Sport

26.04.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se okrene novi list.

SPREMAN JE DA NAPUSTI REAL: Jović otkrio GDE ŽELI da nastavi karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Reprezentativac Srbije Luka Jović napustiće na kraju sezone madridski Real, nakon pune tri godine koliko će tada proći otkad je stigao na "Santijago Bernabeu".

Jović je od leta 2019. godine za Real odigrao tek 49 utakmica u svim takmičenjima, a uspeo je da upiše svega tri gola i četiri asistencije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Tako siromašan učinak nisu očekivali u Madridu kada su ga platili više od 60 miliona evra, pa će ovog leta konačno doći do rastanka.

Za srpskog napadača su interesovanje pokazali najveći italijanski klubovi, kao i neki engleski giganti, ali Jović ne želi da se seli u Seriju A ili Premijer ligu. Umesto toga, ubojiti golgeter hoće da se vrati na mesto gde je nemilosrdno trpao protivničke mreže, a to je Bundesliga, navodi nemački novinar Florijan Platenberg.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović slavi gol u dresu Ajntrahta

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde smatra da bi u Nemačkoj kao nekada mogao da teroriše golmane i želi da se vrati u tu formu pred Mundijal u Kataru.

Za sada nije poznato u kom bi klubu Jović mogao da nastavi karijeru, ali se možda kao najozbiljbniji kandidat spominje Borusija Dortmund koju će najverovatnije napustiti Erling Haland.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading