REPREZENTATIVAC OŠTRO KRITIKOVAO ZVEZDU: Nisu vodili računa o SVOJOJ DECI!

Autor:

Sport

26.04.2022

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želeo je da zaigra za crveno-bele, što se nikada nije desilo.

REPREZENTATIVAC OŠTRO KRITIKOVAO ZVEZDU: Nisu vodili računa o SVOJOJ DECI!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbaler Sasuola, Filip Đuričić, će na leto napustiti italijanski klub, a već neko vreme se govori o povratku u Crvenu zvezdu.

Prisetio vremena provedenog u redovima crveno-belih gde je igrao kao omladinac.

- To je teška i komplikovama priča. Jednostavno, neke stvari se nisu poklopile. Iz ove perspektive mi se čini da Crvena zvezda u tom momentu nije vodila računa o svojoj deci i igračima iz omladinske škole i delovalo mi je da nema perspektive. Bila je nesređena situacija, a ono što me je najviše pogodilo je da nisam dobio ni stipendijski ni profesionalni ugovor u trenutku kada su neki momci to potpisali. Zato sam odlučio da svoj put gradim na drugi način. Posle toga sam u nekoliko navrata bio na pragu povratka, ali nikako nismo mogli da se dogovorimo i nađemo zajednički jezik - rekao je Đuričić za "Sport klub".

 

 

Potom je dodao.

- Krivo mi je zbog jedne stvari. Kada sam bio klinac, ja nisam sanjao o Realu i Barseloni, ja sam maštao da igram za Crvenu zvezdu, reprezentaciji, da zaigram na Marakani. Ja sam fudbal i zavoleo zbog Zvezde. Proveo sam mnogo lepih trenutaka na Marakani. I sada se naježim kada se setim ambijenta sa nekih utakmica, kao recimo protiv Kajzerslauterna. Sećam se da kada idemo sa stadiona ja u glavi zamišljam kako ću ja jednog dana igrati u takvoj atmosferi. Nije se ostvarilo, iako je bilo blizu - zaključio je.

Profesionalnu karijeru je započeo u Radničkom iz Obrenovca, pa je igrao u Herevenu, Benfiki, Sampdoriji, Majncu, a u Sasuolo je došao 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading