REAL PRESEKAO: Doveli ga za VELIKI NOVAC, a sada ide za DŽABE!

Autor:

Sport

29.04.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida nalaze na korak do osvajanja titule prvaka Španije pošto će im sutra (16.15) na stadionu "Santjago Bernabeu" biti potreban makar bod protiv Espanjola kako bi po 35. put postali nacionalni prvaci.

REAL PRESEKAO: Doveli ga za VELIKI NOVAC, a sada ide za DŽABE!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović i Isko

Ipak, u prestonici Španije očekuju se promene u letnjem prelaznom roku, a dogovoren je transfer sa Betisom

Naime, Isko, vezista "kraljevskog kluba" došao je u Real Madrid u julu 2013. godine, a sada odlazi u zeleno-beli deo Sevilje kao slobodan igrač.

 

 

On će potpisati ugovor na dve godine uz opciju da se saradnja produži na još jednu, po kom će zarađivati nešto više od 10 miliona evra.

Uz to, momak rođen u Malagi dobiće razne bonuse pošto dolazi kao slobodan igrač, a ovo je veliki gubitak za osvajača 13 pehara Lige šampiona. Pre samo tri godine odbio je ponudu od 120.000.000 evra koju je poslao Pari Sen Žermen.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Isko je u dresu Real Madrida odigrao 351 utakmicu, postigao 53 gola i osvojio 17 trofeja, od toga četiri pehara Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading