LIGA KONFERENCIJA: Partizanov dželat grabi ka finalu, Murinjo ostao bez pobede na ostrvu - REVANŠI odlučuju o svemu!

Autor:

Sport

28.04.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su na programu bile prve utakmice polufinala trećeg po redu evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.

LIGA KONFERENCIJA: Partizanov dželat grabi ka finalu, Murinjo ostao bez pobede na ostrvu - REVANŠI odlučuju o svemu!

Foto: Tanjug/AP

U okviru Lige konferencija u Roterdamu su se sastale ekipe Fejenorda i Olimpika iz Marseja.

Ekipa koja je ne tako davno iz ovog takmičenja eliminisala i beogradski Partizan nakon velike borbe i revije golova savladala je francusku ekipu rezultatom 3:2 i stekla prednost pred odlučujuću borbu za finale.

Već nakon 20 minuta igre, roterdamski crveno-beli imali su prednost od dva gola razlike. u strelce su se upisali Desers i Sinistera u 18. i 20. minutu susreta.

Ova prednost kao da je "opila" domaće fudbalere, dok su sa druge strane igrači Olimpika zaigrali znatno angažovanije i do odlaska na odmor rezultat je već bio poravnat. Golove za ekipu iz najveće francuske luke postigli su Dijeng u 28. i Gerson četiri minuta pre odlaska na odmor.

Već na samom startu drugog poluvremena Fejenord stiže do nove prednosti, a po drugi put se u listu strelaca upisai Desers.

Do kraja susreta promene rezultata nije bilo, pa će na "Velodromu" crveno-beli startovati sa prednošću koja može biti i ključna u borbi za overu vize za finale koje se u premijernom izdanju Lige konferencija igra u Tirani.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Rome u Lesteru

 

U drugom meču polufinala, na Ostrvu su se sastali Lester siti i italijanska Roma. Ekipa trenera Žozea Murinja stigla je do prednosti u 15. minutu susreta pogotkom Pelegrinija. 

U nastavku susreta domaća ekipa bila je daleko angažovanija, a kao produkt takve igre stiglo je izjednačenje u 67. minutu. Nakon odličnog prodora Barnsa po levom krilu, mrežu Petrisija zatresao je autogolom Đanluka Manćini.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading