VRAĆA SE U PARTIZAN? Sulejmani otkrio gde nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

28.04.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ranije je bilo jasno da će napustiti aktuelni klub, a sada je jasno i gde će nastaviti karijeru.

VRAĆA SE U PARTIZAN? Sulejmani otkrio gde nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Partizana i aktuelni igrač švajcarskog Jang Bojsa, Miralem Sulejmani, definitivno predstojećeg leta napušta Bern.

Sulejmani koji u Bernu ima status klupske legende već duži period kuburi sa povredom, pa usled toga od februara meseca nije izlazio na teren, a potpuno je jasno da do kraja sezone navijači Jang Bojsa neće imati prilike da ga gledaju u dresu omiljenog kluba.

Po rečima prvog čoveka ekipe Kristofa Spajhera, koji je zahvalio srpskom internacionalcu za sve što je učinio za klub, vreme rastanka je definitivno došlo, a kako se može nezvanično saznati Sulejmani će, usled sve češćih problema sa povredama, karijeru nastaviti u nakom znatno lakšem šampionatu, a pominju se čak i fudbalski egzotične destinacije.

Ostaje nam da sačekamo leto i vidimo kojem jatu će se prikloniti Sulejmani, mada je potpuno jasno da bi ga sve pristalice Partizana rado ponovo videle u crno-belom dresu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading