SKRHAN BOLOM: Nenad Lalatović u suzama... (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Radničkog iz Kragujeca emotivan na konferenciji za medije.

SKRHAN BOLOM: Nenad Lalatović u suzama... (VIDEO)

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca odigrali su 0:0 protiv Mladosti u Lučanima u 33. kolu Superlige Srbije. Posle utakmice, Nenad Lalatović, trener gostiju stavio je meč u drugi plan i emotivnim rečima obratio se predstavnicima domaćeg tabora.

Strateg kluba iz šumadijskog okruga na konferenciji za medije uputio je saučešće porodici Neška Milovanovića (bivši trener, a sada direktor plavo-belih), čiji je otac Radoš, koji je bio direktor MB "Namenska", preminuo od srčanog udara.

Prvo što bih hteo da kažem, izjavio bih saučešće Nešku Milovanoviću i njegovoj porodici. Lučani i srpski fudbal i Srbija su izgubili velikog čoveka kakav je bio njegov otac Radoš. Velika žal, čovek je zaslužio da živi minimum još 10 godina, ja bih voleo još više, ali bog je tako hteo. Pamtićemo ga kao velikog, još jednom iskreno saučešće porodici Milovanović - rekao je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading