PAO MU MRAK NA OČI: Lalatović besan kao RIS pred nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

25.04.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

PAO MU MRAK NA OČI: Lalatović besan kao RIS pred nastavak prvenstva!

Foto: Starsport

Kontroverzni stručnjak Nenad Lalatović

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović izjavio je pred gostovanje u Lučanima da se nada da su njegovi igrači naučili lekciju nakon poraza od Kolubare (1:2) na "Čika Dači" u 32. kolu Superlige Srbije.

Idemo u goste jednoj od najkvalitetnijih ekipa u plej-autu, kojoj je, po mom mišljenju, mesto u plej-ofu. To je ekipa koja u svojim redovima ima iskusne superligaške igrače, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Odlični su u tranziciji, konstantno napadaju prostor i jako su dobri u duel igri. Za nas ova utakmica dolazi u ne baš idealnom trenutku, s obzirom na nedavni poraz od Kolubare, ali mislim da su se moji igrači dozvali pameti i da nam se greške iz prethodne dve utakmice neće ponoviti. Biće sigurno teško suprotstaviti se ekipi takvog kvaliteta kao što je Mladost, ali svakako da u Lučane ne idemo sa “belom zastavom”, već sa namerom da damo sto odsto svojih mogućnosti kako bismo ostvarili što je moguće bolji rezultat, a to je sve osim poraza - objasnio je Lalatović. 

Kontroverzni strateg se posebno požalio na raspored koji nikako ne ide na ruku Kragujevčanima.

- Imamo zaista paklen raspored u preostalih pet kola i sigurno da će nam uz igrački kvalitet, koji definitivno posedujemo, trebati i određena količina sreće kako bismo opstali u ligi. Ja verujem da će ova ekipa, koja u svojim redovima ima igrače takvog kvaliteta i iskustva kao što su Nemanja Tomić, Marko Mirić, Vojo Ubiparip, uspešno izneti teret sezone do kraja i da ćemo na kraju putem baraža izboriti opstanak u ligi - podvukao je Lalatović.

Najavu trećeg meča plej-auta izneo je i Tomić, bivši krilni fudbaler Partizana. 

- Mladost je po meni možda i najbolja ekipa u plej-autu, ali i mi imamo svoj kvalitet, koji će, uveren sam, doći do izražaja na predstojećoj utakmici. Uspeli smo uz dosta sreće da ih pobedimo u prvoj utakmici ove sezone, što nam daje za pravo da se nadamo bodovima i u sutrašnjem duelu - istakao je Tomić.

Republika

Foto: Starsport

Oglasio se Tomić pred meč u Lučanima

Duel na zapadu Srbije igra se u utorak od 18 časova i 30 minuta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading