MRAČNE VESTI! Vejn Runi RASTUŽIO Englesku!

Autor:

Sport

18.04.2022

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok za navijače.

MRAČNE VESTI! Vejn Runi RASTUŽIO Englesku!

Foto: Tanjug/AP

Vejn Runi

Engleski klub, Derbi Kaunti, kog predvodi Vejn Runi, danas je ispao u treću englesku ligu. To je direktna posledica kazne koju je klub pretrpeo na početku sezone kada im je oduzet 21 poen.

Runi je, vidno razočaran, izjavio da neće odustati od projekta i da će ostati u klubu koji trenutno traži nove vlasnike.

- Preuzimanje kluba mora da se dogodi. Ako se to ne desi, onda se zaista brinem gde će klub završiti. Budućnost kluba je u pitanju, ako se ne dogodi, moja budućnost je u pitanju, tako da to mora - rekao je Runi.

Oni su danas pretrpeli poraz od Kvins Park Rendžersa rezultatom 0:1.

- Ako dođe do preuzimanja, želim ponovo da izgradim klub. Svake sedmice gledate šta navijačima znači klub, ovo je poseban klub, veliki klub i svi smo ponosni što smo u njemu, a ja želim da budem neko ko će vratiti srećne dane - dodao je.

 

 

Na kraju je imao samo da doda.

- Ovo je složena situacija. Žao mi je igrača pošto smo osvojili 52 boda i u normalnim okolnostima bismo bili u bezbednoj zoni. Platili smo cenu onoga što su nam prethodni vlasnici ostavili. Jedino su prethodni vlasnici krivi, a mi plaćamo cenu. Siguran sam da je i za njega, Mela Morisa, ovo tužan dan pošto je navijač Derbija i siguran sam da će biti razočaran - zaključio je.

Poeni su im oduzeti zbog izuzetno lošeg finanijskog stanja u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading