UŠAO I UPROPASTIO SVE: Otkriveni razlozi potpunog kraha srpskog fudbalera? (FOTO)

Autor:

Sport

18.04.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuni krah doživeo je španski klub u okviru 32. kola LaLige.

UŠAO I UPROPASTIO SVE: Otkriveni razlozi potpunog kraha srpskog fudbalera? (FOTO)

Foto: Starsport

Ekipa Sevilje je na svom terenu poražena od madridskog Reala rezultatom 3:2 i pored činjenice da su nakon prvog dela igre imali ubedljivu prednost 2:0.

Golove za ekipu iz Andaluzije postigli su Ivan Rakitić u 21. i Erik Lamela u 25. minutu susreta, ali je u nastavku igre usledio potpuni rezultatski preokret.

Nadu kraljevskom klubu da mogu stići do preokreta doneo je pogotkom u petom minutu nastavka igre Rodrigo i pri tom rezultatu, na isteku punog sata, u igru je ušao srpski reprezentativac Nemanja Gudelj.

Naš fudbaler nije uspeo da spreči potpuni preokret u finišu meča. Madriđani su golovima Fernandeza u 82. i Benzeme u drugom minutu nadoknade vremena uspeli da trijumfuju u gradu koji se smatra privrednim, kulturnim i finansijskim centrom Španije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sevilja - Real Madrid 2:3

 

Ono što je obeležilo ovaj susret je činjenica da je na tribinama stadiona "Ramon Sančez Pishuan" po prvi put svog novog dečka bodrila Anastasija Ražnatović, pa se mora postaviti pitanje, da li je iz tog razloga Nemanja Gudelj bio nedovoljno skoncentrisan, što je dovelo do trijumfa madridskog Reala.

Svakako, ukoliko pogledate fotografije najnovije ljubavi srpskog internacionalca shvatićete da mu nije lako...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading