NEVEROVATNA ŽIVOTNA I FUDBALSKA PRIČA: Nije platio hotelski račun, zaboravio je skupoceni Kadilak i na kraju završio kao izbeglica! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sjaja do očaja. Bio je na vrhu, a zatim spletom nesrećnih okolnosti završio na samom dnu.

NEVEROVATNA ŽIVOTNA I FUDBALSKA PRIČA: Nije platio hotelski račun, zaboravio je skupoceni Kadilak i na kraju završio kao izbeglica! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Promenio je čak tri kluba u italijanskoj Seriji A. Bio je član Peruđe, Udinezea i Sampdorije, ali se na terenu za tri godine našao samo dva puta. 

U hotelu u kojem je boravio ostavio je neplaćeni račun u iznosu od 360.000 evra, ali i skupoceni Kadilak SUV Eskalade koji se već punu deceniju i po nalazi na parkingu istog hotela...

Reč je o Al-Sadu Gadafiju, jednom od osam sinova nekadašnjeg predsednika Libije Moamere El-Gadafija.

Neverovatnu životnu i fudbalsku priču ovog fudbalskog zanesenjaka prenosi portal "Mondo", uz isticanje da je Al-Sado Gadafi nakon očeve pogibije završio kao izbeglica u Nigeru, zatim u libijskom zatvoru gde je preživeo veliku torturu.

U pomenutom hotelu u kojem je ostavio basnoslovni dug i danas ga se sećaju:

- Čekali smo 15 godina da gospodin Gadafi plati svoj račun. Tokom poslednjih nekoliko godina pokušali smo mnogo puta da rešimo ovaj problem, ali bezuspešno. Čak smo kontaktirali i libijsku ambasadu u Rimu, ali oni nisu mogli pomoći. Ostavio je auto ispred hotela, a mi nemamo čak ni ključeve za njega. To je zapravo postalo pomalo privlačno ljudima koji zastaju da ga pogledaju. Moramo s vremena na vreme da ga očistimo jer prljavi automobil van hotela ne bi bio baš dobar za goste, a nema čak ni italijanske tablice pa ga ne bismo mogli voziti ovde - kaže se u saopštenju hotela, a prenosi "Mondo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading