DELIJE BI SVAKAKO BILE ZADOVOLJNE: Hoće li mu se san konačno ostvariti? Stanković već trlja ruke!

Autor:

Sport

12.04.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne zime mladi fudbaler Crvene zvezde, Marko Lazetić postao je stanovnik "grada mode", a kako se saznaje uskotro bi na relaciji dva kluba mogao da se dogodi još jedan transfer, ali u suprotnom pravcu.

DELIJE BI SVAKAKO BILE ZADOVOLJNE: Hoće li mu se san konačno ostvariti? Stanković već trlja ruke!

Foto: Starsport

Navijači Crvene Zvezde

Dobro je poznata činjenica da je bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić veliki navijač Crvene zvezde i da je tokom prethodnih godina već postojala priča o njegovom eventualnom dolasku na stadion "Rajko Mitić".

Do toga nije došlo, ali ne znači da se uskoro neće i dogoditi:

- Uvek sam govorio da će mi se ostvariti ta želja. Naravno, to sve zavisi kako meni bude išlo u karijeri, kako Zvezda bude stajala… Za šta sam ja, za šta je Zvezda. Treba dosta toga da se poklopi, ali želja i nada uvek ostaju. U ovim godinama i na ovom nivou, ne pomišljam da to radim, iako se možda meni neko nada i pišu da dođem i sada pokažem ljubav. Međutim, nije to baš tako jednostavno - istakao je Krunić u razgovoru za podkast "Na ivici terena" i dodao:

- Možda da sam na nekom nižem nivou, možda bih to i uradio, ali mislim da sada iz Milana nema smisla. Možda kasnije, ako budem spreman i fizički i psihički. Sigurno ne bih išao u Zvezdu samo da bih ostvario želju i da "ukanalim klub". To je sebično. Ako budem mogao da pomognem, ako Zvezda bude za to, ako se meni sve poklopi, želja naravno da ostaje.

Republika

Foto: instagram.com/acmilan

Rade Krunić i Paolo Maldini

 

Tokom dosadašnje karijere Rade Krunić je nastupao za Sutjesku iz Foče, Donji Srem, čačanski Borac, Veronu i Empoli, a od 2019. godine je član Milana. Njegov eventualni dolazak svakako bi značio veliko pojačanje za ekipu trenera Dejana Stankovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading