ODLUKA JE PALA: Ibrahimović je konačno prelomio, nastavlja sa profesionalnim fudbalom smo pod jednim uslovom!

Autor:

Sport

06.04.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će za šest meseci napuniti 41. godinu života i dalje igra fudbal na najvišm nivou.

ODLUKA JE PALA: Ibrahimović je konačno prelomio, nastavlja sa profesionalnim fudbalom smo pod jednim uslovom!

Foto: Starsport

Zlatan Ibrahimović pred meč sa Crvenom zvezdom

Nedeljama u nazad spekuliše se sa informacijom da li će kraj aktuelne sezone, istovremeno značiti i konačan odlazak u penziju legendarnog Zlatana Ibrahimovića.

Velikih problema sa povredama imao je Ibrahimović u aktuelnoj sezoni, pa je samim tim, smatralo se, došlo i vreme da se "kopačke okače o klin". Kako prenosi italijanska "Gazeta delo Sport", švedski fudbaler je blizu takve odluke, ali ipak jedna stvar može i da preinači unapred donešenu odluku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ibrahimović na nedavnom susretu protiv Bolonje

 

Naime, Ibrahimović želi da u svojoj poslednjoj profesionalnoj sezoni osvoji barem jedan trofej i da se na veličanstven način oprosti od fudbala. Njegov Milan vodi veliku borbu za oba trofeja na "Čizmi" i realno je očekivati da do jednog i stignu, što bi verovatno značilo i definitivan kraj za Zlatana Ibrahimovića.

Međutim, ako do toga ne dođe, fudbaler čiji koreni vuku sa eks-Ju područja sigurno će nastaviti sa igranjem, ali je pitanje da li će to biti ekipa Milana, ili će se opredeliti za neku destinaciju na kojoj bi lakše mogao da ostvari snove.

Svakako će biti interesantno videti da li će se pristalice "Rosonera" više radovati osvajanju trofeja, ili eventualnom ostanku legendarnog fudbalera na "San Siru".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading