JEZIVE SLIKE STIŽU IZ ITALIJE: Krvi je bilo na sve strane! Kako će ovo uticati na Sinišu Mihajlovića? (FOTO)

Autor:

Sport

05.04.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 31. kola italijanske Serije A, odigran je susret između Milana i Bolonje.

JEZIVE SLIKE STIŽU IZ ITALIJE: Krvi je bilo na sve strane! Kako će ovo uticati na Sinišu Mihajlovića? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ekipa našeg trenera Siniše Mihajlovića, koji se usled dobro poznatih razloga nalazi na bolničkom lečenju, uspela je da odoli lideru šampionata i kući se vrati sa bodom, odigravši meč bez golova 0:0.

Međutim, ono što je obeležilo ovaj susret je dešavanje u finišu meča kada su se glavama sudarili Zlatan Ibrahimović i Gari Medel. Nakon sudara, Ibrahimović je kao pokošen pao na travu, a glava mu je bila oblivena krvlju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

 

Nakon ukazane lekarske pomoći Šveđanin je ipak nastavio susret sa čalmom na glavi, ali je bio i vidno besan na sudiju ovog susreta koji nije sankcionisao potez Čileanca Medela.

Treba napomenuti da je i Medel prilikom ovog duela zadobio povredu arkade i dugo je ležao na travi dok mu se ukazivala pomoć, ali je ipak i on smogao snage da nastavi susret.

Svakako, trener Siniša Mihajlović nakon ovog susreta morao je da bude ponosan na svoje fudbalerew koji su odoleli velikom favoritu na njegovom terenu, ali svakako je mogao da vidi i nemile scene tokom susreta.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading