UKLJUČUJE SE I POLICIJA: FSS na potezu! Stigao zahtev da se istraži pokušaj NAMEŠTALJKE na Partizanovoj utakmici!

Autor:

Sport

13.04.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura se ne stišava.

UKLJUČUJE SE I POLICIJA: FSS na potezu! Stigao zahtev da se istraži pokušaj NAMEŠTALJKE na Partizanovoj utakmici!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Glavna tema u srpskom fudbalu danima unazad je otkaz koji je dobio Saša Ilić u Čukaričkom, posle kontroverzne izjave nakon što je otkinuo bodove Partizanu.

U međuvremenu su se u medijima pojavili i navodi da je legenda crno-belih želela da voljenom klubu suprotstavi kombinovani sastav, što nije dopušteno od strane uprave, pa je i to bio jedan od razloga za otkaz.

Republika

Foto: Starsport

Saša Ilić je bio tužan posle remija Čukaričkog i Partizana

Otkad se to dogodilo, na društvenim mrežama se pojavljuju razne objave, a navijači Crvene zvezde ne žele da se zaboravi to da je Ilić "hteo da olakša" posao Partizanu.

- Ljudi, ne smemo da dozvolimo da se sakrije činjenica da je Saša Ilić pokušao da namesti meč i da je zbog toga dobio otkaz iz Čukaričkog! Hoćemo da FSS prijavi slučaj organima reda i da se detaljno istraži da li je on to radio u dogovoru sa Partizanom! - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading