ĐANI ĆURČIĆ ZAGRMEO: Bugarin skinhed Iliev ne može biti šef Iliću! Lige Zanzibara i Konga su Stanojev domet!

Autor: Vladimir ZOGOVIĆ

Sport

13.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojević na kraju sezone ide u Zanzibar ili Kongo. Na njegovu poziciju dolazi legenda Sale, ali zamislite da mu naređuje Ivica, to je tragikomično.

ĐANI ĆURČIĆ ZAGRMEO: Bugarin skinhed Iliev ne može biti šef Iliću! Lige Zanzibara i Konga su Stanojev domet!

Foto: Starsport

Saša Ćurčić

Posle odlaska Saše Ilića s klupe Čukaričkog jer je hteo da olakša Partizanu borbu za titulu i na meču protiv njega izvede kombinovani sastav mnogi smatraju da će legendarni kapiten crno-belih na kraju sezone sesti na klupu kluba iz Humske i zameniti Aleksandra Stanojevića. Među njima je i Saša Đani Ćurčić, takođe bivši as "parnog valjka", koji je za dolazak Ilića, ali smatra da njemu ne može da šefuje Ivica Iliev, kog je nazvao bugarskim skinhedom.

NEKA IDE U PLOVDIV

- Aleksandar Stanojević na kraju sezone ide u prvu ligu Zanzibara ili će eventualno preuzeti neku ekipu iz prve ili druge lige Konga. To je njegov domet. Na njegovu poziciju doći će Saša Ilić. Mada i on će biti samo lutka na koncu onih u upravi. Ej, zamisli da bugarski skinhed Ivica Iliev, čiji je transfer u Kotbus koštao 20.000 maraka, naređuje jednom Saši Iliću. To je tragikomično. Neka Iliev ide u Plovdiv i tamo vodi neki klub - rekao je Ćurčić u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Bivši vezista Kristal Palasa i Aston Vile smatra da Saša Ilić nije želeo da pusti Partizan u meču koji je završen remijem bez golova (0:0) na Banovom brdu.

- Ne verujem da je Saša Ilić hteo da pusti Partizan, on je legenda kluba, ali ja bih crno-bele vrlo rado peglao, ma koji klub da vodim. On je klupska legenda, nema šta, a Đani Ćurčić je planetarna legenda i crno-beli bi u onoj konstelaciji snaga, kao na Banovom brdu, od Čukaričkog, koji bih ja predvodio, popili tri komada. Takav visoki presing Srbija nikada ne bi videla. Partizan se transformiše kao "Frikomov" frižider za sladoled, i to na potezu od Knez Mihailove do Kalemegdana. Eto, toliko su brzi - objašnjava Đani.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević i Saša Ilić

ZAVRŠENA TRKA

- To je jedna katastrofa. Došao Fejenord u Beograd, rasturio ih nabrzaka, trebalo je da bude 0:5 već u 12. minutu. Teše se nekim prolazom Sparte iz Praga, to je, bre, bivši klub, ne postoji više. I Sočijem isto. Klub s dvogodišnjom istorijom, Putin asfaltirao stazu za Formulu 1 u Sočiju i rešio pride da napravi neki klub. Strašne stvari - dodao je Ćurčić.

Predvideo da će Saša saplesti Partizan

Interesantno je da je Saša Ćurčić pre mesec dana u jednom podkastu najavio kiks Partizana na Banovom brdu i da će najveća ironija biti da Saša Ilić crno-bele saplete u borbi za titulu.

- Pa nego šta. Zovite me prorok Đani. Ja sam, recimo, još 1999. rekao da će Aleksandar Vučić doći na vlast. Tada sam provalio da je ozbiljna glava. Imam hrabrost, viziju i, pre svega, muda. Prošao sam pola sveta, imam životnu školu i iskustvo.

Ćurčić nema dilemu da će titula ostati na Marakani:

- Remijem na Banovom brdu trka za titulu je završena. Titula je kod Zvezdana Terzića u džepu.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

Dvostruki aršini na Brdu, Lalatu oprošteno zvezdaštvo

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Otkaz Saši Iliću u čukaričkom pokazao je da klub s Banovog brda vodi računa o interesima svog tima, ali i da je sklon dvostrukim aršinima. Iliću se na teret stavilo i to što je priznao da je njegov igrač Kovačević zaslužio crveni karton zbog starta na Rikardu i time pokazao naklonost prema voljenom klubu. Međutim, kada je to svojevremeno uradio Nenad Lalatović, koji je osvedočeni zvezdaš i to ne krije, uprava "brđana" ostala je nema. Bilo je to 2018. u 33. kolu Superlige, a Lalat je na Marakanu izveo sinove u dresovima Crvene zvezde. Razlika je u tome što je Crvena zvezda u tom trenutku već bila šampion države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading