RAMOS DONEO KONAČNU ODLUKU: Ostanak u PSŽ-u NEIZSVESTAN!?

Autor:

Sport

12.04.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac se oglasio.

RAMOS DONEO KONAČNU ODLUKU: Ostanak u PSŽ-u NEIZSVESTAN!?

Foto: Tanjug/AP

Iskusni defanzivac Serhio Ramos

Španski defanzivac, Serhio Ramos, je najavljivan kao veliko pojačanje nakon što je nakon dugog niza godina provedenih u Real Madridu, prešao u PSŽ. Ipak, njegov boravak u Parizu je, do sada, bio za zaborav. Ima samo sedam upisanih nastupa, a ni povrede nisu pomogle.

On dolaskom u Pariz potpisao trogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka na još jednu godinu.

- Još četiri ili pet godina na visokom nivou, a onda ću se okrenuti drugim stvarima. U Parizu imam još dve godine ugovora, a probaću da ga produžim na tri. Onda ćemo videti, dokle god me telo bude služilo. Što se tiče glave, maksimalno sam koncentrisan - izjavio je Ramos za "Amazon Prajm".

Tvrdi da bi radije igrao za najbolji tim na svetu nego da on sam bude najbolji igrač.

- Radije bih igrao za najbolji tim, jer na kraju krajeva, fudbal je timska igra i sve je podređeno pobedama. Radije bih igrao na svetskim i evropskim prvenstvima i u Ligi šampiona nego da budem individualno najbolji. A da bi se to ostvarilo, potrebna vam je pomoć cele ekipe - rekao je.

 

 

Na pitanje da li bi radije igrao za klub ili reprezentaciju, odgovorio je sledeće.

- Osećaj igranja za svoju državu je uvek nešto jako, jako veliko, a da biste došli do reprezentacije prvo morate dobro da igrate za svoj tim. Sličan je osećaj, ali istovremeno i drugačiji. Ja nisam mogao da ostanem u svom timu i reprezentaciji, ali to su jedinstveni osećaji. Samo što sa reprezentacijom možete da budete prvak sveta - zaključio je.

Podsećamo da je Ramos propustio poslednje Evropsko prvenstvo zbog povrede, a sada su pozivi u reprezentaciju postali vrlo retki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading