LEGENDARNI DEFANZIVAC OSTAO BEZ TEKSTA: Ne bih voleo da čuvam VLAHOVIĆA!

Autor:

Sport

12.04.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nahvalio je srpskog reprezentativca na sva zvona!

LEGENDARNI DEFANZIVAC OSTAO BEZ TEKSTA: Ne bih voleo da čuvam VLAHOVIĆA!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbalska legenda, Fabio Kanavaro, je u intervjuu za italijanske medije govorio o nastavku trenerske karijere u Evropi, nako što je godinama proveo u Kini, ali je komentarisao i Juventusove igrače, pre svega de Lihta i Dušana Vlahovića.

- Juve nikada ne odustaje. "Bjanko-neri" vrše pritisak kada su na vrhu. Mogu da dostignu razliku, ali je takođe tačno da postoje tri tima ispred i teško ih je sve prestići. Ali u ovoj čudnoj ligi, svašta se može dogoditi - izjavio je Kanavaro.

Hvalio je de Lihta, ali o Vlahoviću je sastavio pravi hvalospev.

- Vlahović i De Liht su jaki, mnogo mi se sviđaju. Mišljenje o De Lihtu je u početku bilo uslovljeno nekim negativnim epizodama, ali on zna da igra timski i na individualnom nivou, mlad je, jak je i mnogo mi se sviđa. A Vlahović... odavno nisam video takvog napadača: igra sam, gradi loptu, igra za saigrače i pobeđuje u vazduhu. Ne bih voleo da ga čuvam, ali bi bilo zanimljivo - dodao je.

Povratak u Evropu je zasigurno moguć.

- Volim da treniram, moram da tražim projekat koji mi se sviđa, koji je stimulativan, koji mi daje priliku da iskažem svoja iskustva u inostranstvu. Oni koji gledaju samo na Italiju su fokusirani na nju, ali fudbal se takođe igra i na drugim mestima. Imao sam mnogo ponuda iz inostranstva. Moj cilj je bio da se vratim u Evropu, da se takmičim na velikoj sceni. Razgovarao sam sa reprezentacijama, sa klubovima iz Premijer lige, Špancima. Sada je vreme kada će se nešto odlučiti, od sada pa do juna - zaključio je.

 

 

Kanavaro je od 2017. do 2021. godine bio trener Guangdžou Evergrandea, a u jednom trenutku, 2019. godine, je bio i selektor reprezentacije Kine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading