KO JE MOCART, A KO BETOVEN? Reči LEGENDE Premijer lige o Vidiću TRESU Englesku!

Autor:

Sport

09.04.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanjine zasluge za Junajtedove uspehe se ne zaboravljaju!

KO JE MOCART, A KO BETOVEN? Reči LEGENDE Premijer lige o Vidiću TRESU Englesku!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Vidić i Rio Ferdinand činili su sjajan štoperski tandem Mančester junajteda, a reči hvale za njih imao je i legendarni Francuz Arsen Venger.

Venger je dugi niz godina trenirao Arsenal, ljutog rivala velikana sa "Old Traforda, a on je dvojicu defanzivaca uporedio sa "Mocartom i Betovenom".

Ne znam kako da dobro objasnim, ali ta saradnja Vidića i Ferdinanda na terenu je bila kao da imate Mocarta i Betovena. Mnogo puta smo bili rivali i uvek je bilo teško. Aleks Ferguson je bio srećan što je imao takve štopere. Da danas ima Vidića i Ferdinanda u odbrani, Mančester Junajted bi bio najjači klub na svetu - naveo je francuski stručnjak za "Skaj Sport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Venger "skinuo kapu" Vidiću i Ferdinandu

Podsetimo da su Vidić i Ferdinand zajedno igrali na "Teatru snova" od 2006. do 2013. godine, a u tom periodu osvojili su pet titula u Premijer ligi, uz nekolicinu kupova i pehar Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading