RADE BOGDANOVIĆ O PONIŽAVANJU ORLOVA: Videće svi rivali u Kataru ko su Srbi!

Autor: Vladimir ZOGOVIĆ

Sport

08.04.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na slučajno ili namerno potcenjivanje Orlova iz zemalja s kojima igramo na Mundijalu bivši golgeter poručuje: "Smešni su i sramni".

RADE BOGDANOVIĆ O PONIŽAVANJU ORLOVA: Videće svi rivali u Kataru ko su Srbi!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović

Fudbalska reprezentacija Srbije u Grupi G na Mundijalu u Kataru igraće protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna, kojima bi potcenjivanje moglo da se obije o glavu.

Naime, mediji, zvaničnici i fudbalska javnost u zemljama naših rivala slučajno ili namerno pokušava da omalovaži "orlove" svojim izjavama, najavama meča ili, u slučaju Brazila - nepoznavanjem nekih od najboljih srpskih fudbalera. Tamošnja ugledna TV stanica TNT sport bavila se analizom učinka Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca Srbije i napadača Fulama, koji u tekućoj sezoni Čempionšipa pretenduje da obori sve rekorde po broju golova. I sve bi bilo u redu da, umesto Mitrove slike na Tviteru, sa 4,5 miliona pratilaca, ispod teksta nije osvanuo njegov prezimenjak Stefan, štoper madridskog Hetafea.

- Meni je to neverovatno da neko nije čuo za Aleksandra Mitrovića. Jesu li oni pali s Marsa?! To je isto kada bi neko rekao da nije čuo za kontinent po imenu Evropa - rezigniran je cenjeni fudbalski analitičar Rade Bogdanović.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović

Prethodno, selektor Kameruna, nekadašnji štoper Liverpula Rigobert Song rekao je da ne poznaje nijednog fudbalera Srbije, dok Švajcarci, navodno, imaju najmanje potraživanja Katara baš za meč sa Srbijom.

- Ma to je smešno. Koga briga šta će neki činovnik da kaže. Naši treba da se fokusiraju na sebe, baš ih briga šta pričaju. A da je nekulturno, nevaspitano i primitivno da igrače iz ozbiljnih evropskih klubova navodno ne poznaju - sigurno jeste. Ovo je 21. vek, siguran sam da svi oni prate svaki korak naših igrača - dodaje Bogdanović.

Ovako su peckali Orlove:

Brazilci: Ne znaju ko je Aleksandar Mitrović

Švajcarci: Tvrde da prodaja karata za meč sa Srbijom najslabije ide

Kamerunci: Selektor Rigobert Song tvrdi da ne zna nijednog srpskog fudbalera

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading