HOROR! LINČ U LISABONU: Palicom na ZVEZDU Liverpula, za dlaku izbegao NAJGORE!

Autor:

Sport

06.04.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti posle susreta četvrtfinala elitnog takmičenja.

HOROR! LINČ U LISABONU: Palicom na ZVEZDU Liverpula, za dlaku izbegao NAJGORE!

Foto: Tanjug/AP

As Liverpula Luiz Dijaz zamalo je izbegao najgore u utorak uveče na stadionu "Luž" u Lisabonu.

Naime, Kolumbijac je postigao treći gol za Redse, a prilikom njegove proslave jedan od navijača ga je gađao palicom, koja je poletela u pravcu njegove glave. Ipak, za dlaku ga je promašio, a u suprotnom bi bivši as Porta zadobio teške povrede.

Napad na Dijaza osudio je i legendarni defanzivac velikana sa "Enfilda" Džejmi Karager.

- Sve češće se ovo dešava. Imali smo sličnu situaciju kada su Dijega Simeonea gažali na Old Trafordu. U FA kupu je navijač utrčao na teren da bi udario igrača, mislim da je to bilo na meču Notingem Foresta i lestera. To se sve više dešava. Nije samo u Portugalu, to se dešava i u Engleskoj i svuda. Mnogi od tih dobijaju ono što zaslužuju, zabrane ulaska na stadion do kraja sezone, neki čak i tri godine. Rivalstvo i divljaštvo koje sad imamo u fudbalu, to nije bilo tako kada sam ja bio igrač - objasnio je nekadašnji engleski reprezentativac.

Podsetimo, Liverpul je savladao portugalskog predstavnika sa 3:1, čime je došao na korak od plasmana u polufinale Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading