PETARDA TOTENHEMA: Brutalan preokret u Londonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf Pevaca.

PETARDA TOTENHEMA: Brutalan preokret u Londonu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema slave gol

Fudbaleri Totenhema savladali su Njukasl na svom terenu rezultatom 5:1 u okviru 31. kola Premijer lige.

Tokom većeg dela prvog poluvremena nije bilo golova, a onda je Fabijan Šer u 39. minutu doveo Svrake u vođstvo. Međutim, samo četiri minuta kasnije je Ben Dejvis poravnao rezultat.

Na samom startu drugog poluvremena je domaći tim rešio meč u svoju korist, pošto je u 48. minutu Met Doerti preokrenuo rezultat, a u 54. je Hjong-Min Son povisio na 3:1.

Emerson Rojal je u 63. minutu još jednom naterao golmana Njukasla Martina Dubravku da vadi loptu iz mreže, a Stiven Bergvajn je u 83. postaio konačan rezultat.

Ovim trijumfom je Totenhem preskočio Arsenal na četvrtoj poziciji na tabeli, pošto londonski rivali imaju isti broj bodova, ali Pevci imaju bolju gol-razliku. Istina, Tobdžije su odigrale dva meča manje.

Sa druge strane, Njukasl je vezao treći poraz, pa je ostao 15. na tabeli sa devet bodova više od Votforda koji je u zoni ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading