FUDBALSKI GIGANT PODRŽAO SRBIJU: Drugari, imate VELIKO SRCE!

Autor:

Sport

03.04.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvalio Srbiju na sva zvona!

FUDBALSKI GIGANT PODRŽAO SRBIJU: Drugari, imate VELIKO SRCE!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije nije imala mnogo sreće u žrebu za Svetsko prvenstvo u Kataru. U grupi sa Srbijom se nalaze Brazil, Švajcarska i Kamerun. Ipak, nisu svi pesimistični. Jedan od njih je i legendarni italijanski fudbaler, Alesandro Del Pjero.

- Znamo da su na ovom nivou takmičenja sve grupe podjednako teške. Plasman na Svetsko prvenstvo izborile su jake reprezentacije. Vaša grupa je veoma nezgodna. Možda Brazil možemo da stavimo koji stepen iznad ostalih, zbog iskustva i svega drugog. Ostale tri reprezentacije su izjednačenog kvaliteta. Biće lepo za gledanje. Pozdravljam sve moje prijatelje iz Srbije. Drugari, nadamo se najboljem - rekao je del Pjero.

 

 

Ima samo reči hvale za reprezentaciju Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Imate veoma talentovane fudbalere. Svi znamo da je veliko srce odlika vaše nacije. Nije uvek lako sve to spojiti. Kao ekipa imate neverovatan kvalitet, sa aspekta talenta, fizičke spreme i mentalnog sklopa. Na turniru koji traje mesec dana može svašta da se dogodi. Neka je sa srećom! - poručio je.

Svetsko prvenstvo će se održavati od 21. novembra do 18. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading