ŠAMPIONA ĆE ODLUČITI 500 EVRA: Veliki skandal potresa nemački fudbal! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.04.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti stižu iz nemačke Bundeslige.

ŠAMPIONA ĆE ODLUČITI 500 EVRA: Veliki skandal potresa nemački fudbal! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ekipa minhenskog Bajerna savladala je ekipu Frajburga rezultatom 4:1 čime su se znatno približili odbrani šampionske titule. Međutim, da li će sve to biti baš tako...

Naime, u finišu susreta u sastavu ekipe iz Minhena pojavio se Marcel Zabicer koji je u igru trebao da uđe umesto Kingslija Komana. Međutim, francuski fudbaler nije napustio igru, pa je ekipa Bajerna gotovo dvadesetak sekundi imala 12 igrača na terenu, a već pomenuti Koman je imao i kontakt sa loptom tokom spornog perioda.

 

 

Kako prenosi "Mozzart sport", usled ovakve povrede pravila igre, Bajern bi mogao da ostane bez pobede koja bi mogla da pripadne domaćoj ekipi za zelenim stolom, ili ukoliko se dokaže da je u pitanju materijalna povreda pravila za koju je odgovoran sudija ovog susreta, meč bi mogao da se ponovi.

Ipak, sve sada zavisi od Frajburga koji bi trebao da podnese zvaničnu prijavu DFB-u, a za to ime je potrebno da uplate sumu u iznosu od 500 evra.

Jasno je da će naredni dani biti turbulentni kada je Bundesliga u pitanju, a ostaje nam da vidimo šta će presuditi čelnici nemačkog fudbala.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading