BAVARCI NAPRAVILI KIKS: Hofenhajm tvrd ORAH - u Volfsburgu teče REKA suza!

Autor:

Sport

12.03.2022

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv dan u Bundesligi.

BAVARCI NAPRAVILI KIKS: Hofenhajm tvrd ORAH - u Volfsburgu teče REKA suza!

Foto: Tanjug/AP

Igrači Bajerna slave gol

U okviru 26. kola Bundeslige, Frajburg je dočekao Volfsburg i domaćini su slavili rezultatom 3:2, nakon drame. Igrači Frajburga su otišli na poluvreme sa vođstvom 2:0 golovima Grifoa u sedmom, odnosno 44. minutu. Ipak, gosti su se vratili golovima Kruzea, u 52. minutu, i Arnolda u 84. minutu.

Konačan rezultat postavio je Šloterbek, golom za Frajburg u 87. minutu.

Frajburg je sada četvrti sa 44 poena, a Volfsburg 12. sa 31.

Istovremeno, Hofenhajm je dočekao aktuelne šampione, Bajern Minhen. Domaćini su poveli golom Baumgartnera u 32. minutu, ali su Bavarci izjednačili u trećem minutu sudske nadoknade u prvom poluvremenu, golom Roberta Levandovskog. Uprkos velikom broju šansi na obe strane, rezultat je ostao 1:1.

Bajern ostaje prvi sa 60 poena, deset više od drugoplasirane Borusije Dortmund, ali i dve utakmice više. Hofenhajm je peti sa 44 boda, isto koliko i Frajburg, ali sa lošijom gol razlikom.

 

 

Sa druge strane Nemačke, Union Berlin je dočekao Štutgart. Union je poveo golom Avonijia u 41. minutu. Izgledalo je da će domaćini slaviti, ali je Štutgart golom Kalajdžića u 90. minutu, te su morali da se zadovolje samo jednim bodom. Union je sedmi sa 38 bodova. Štutgart je 16. sa 23 boda i u dramatičnoj borbi za opstanak u ligi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading