ČAIR SE POKLONIO KATAIJU: Het-trik Zvezdinog MAĐIONIČARA glavom, crveno-beli se PETARDOM vratili na vrh tabele! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli rutinski prešli još jednu prepreku na putu ka odbrani titule.

ČAIR SE POKLONIO KATAIJU: Het-trik Zvezdinog MAĐIONIČARA glavom, crveno-beli se PETARDOM vratili na vrh tabele! (VIDEO)

Foto: Starsport

Katai i Ivanić slave gol na "Čairu"

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su zlata vredan trijumf na "Čairu"! Crveno-beli su savladali Radnički u 29. kolu Superlige Srbije rezultatom 5:1 (1:1), na krilima maestralnog Aleksandra Kataija, koji je postigao het-trik u Nišu.

Napadač našeg najtrofejnijeg kluba sva tri gola je postigao glavom, a mrežu Nišlija tresao je u 25, 48. i 61. minutu susreta. Prethodno je izjednačujući pogodak za Nišlije dao Mitrović u 33. minutu, dok je pobedu Beograđana potvrđena u završnih 15-ak minuta, kada su se u listu strelaca upisali Ben i Krstičić.

Delije su se pribojavale gostovanja na jugu Srbije, ali je njihovom miljenicima posao od 41. minuta bio znatno olakša, s obzirom na to da je igrač Radničkog Savić tada isključen zbog drugog žutog kartona.

Branilac titule se još jednom izjednačio sa Partizanom na čelu prvenstvene tabele sa po 78 osvojenih bodova, dok su Meraklije četvrte sa 40. Podsetimo, crno-beli su u Humskoj nadigrali TSC, dok će Zvezda u poslednjoj rundi regularnog dela prvenstva ugostiti preporođeni kragujevački Radnički, koga sa klupe predvodi Nenad Lalatović.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Istina

02.04.2022 19:26

Zvezda se mucila dok igrač radničkog (nepravino dobija drugi zuti) nije izašao van e onda fudbalska sila dobiva krila,bravo za sudiju.