"NE" KOJE JE ZABRINULO MARAKANU: Borjan zadao VELIKU GLAVOBOLJU Stankoviću uoči nastavka prvenstva!

Autor:

Sport

31.03.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem za crveno-bele uoči nastavka šampionata.

"NE" KOJE JE ZABRINULO MARAKANU: Borjan zadao VELIKU GLAVOBOLJU Stankoviću uoči nastavka prvenstva!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u subotu u Nišu ekipi Radničkog, a trener aktuelnog prvaka Srbije Dejan Stanković suočava se sa velikom dilemom.

Postoji mogućnost da gol crveno-belih na "Čairu" neće braniti kapiten Milan Borjan, već bi šansu mogao da dobije Zoran Popović, ili pak Miloš Gordić.

Naime, Borjan je imao naporan ciklus sa reprezentacijom Kanade, koja je izborila plasman na Mundijal posle 36 godina, a sinoć je sedeo na klupi u minimalnom porazu od Paname (0:1). Pouzdanog čuvara mreže čeka dug put povratka u Beograd, očekuje se da stigne u petak, ali izuzetno umoran i istrošen.

Zvezda je pokušala da izdejstvuje da on ranije napusti nacionalni tim, ali je to savez "zemlje javorovog lista" odbio, u skladu sa FIFA pravilima.

Republika

Foto: Starsport

Popović i Pavkov

Stoga, najrealnija opcija je da ga zameni Popović, a podsećamo da se susret na jugu Srbije igra od 16 časova i 15 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading